The Normally Rummaging Proclamation - Sometimes You Feel Like An Bathsheba, Sometimes You Don'T.

Distans eller på plats?


Jag har kollat lite vad det finns för utbildningar på komvux i eskilstuna. De har en hel del att erbjuda. Jag hoppas att jag kan komma in på skolan och så. Jag vill gärna läsa något inom media eller så. Det är ju något som är stort nu för tiden och det lär ju bara växa och växa. Så jag tror att det kan vara något bra att läsa. De hade även många kurser som man kan läsa på distans. Det tycker jag också verkar väldigt bra. Tänk om man hittar något som man väldigt gärna vill läsa? Vad gör man då? Jo, då läser man det på distans. Jag har inget emot att sitta hemma och plugga för mig själv. Jag jobbar nästan bättre när jag kan få lägga upp det lite mer självständigt. Jag vet att en del kan ha svårt för det och då är det ju jättebra att man kan läsa direkt på komvux skolorna som finns runt om i landet. Men för oss som klarar av att läsa på distans och kanske till och mer föredrar det så är det ju skönt för oss att vi kan välja det. Jag har lite beslutsångest. Jag vet inte riktigt vad jag vill läsa. Det fanns en hel del bra kurser som man kunde läsa på distans som verkade intressanta. Men det fanns även en del som var på skolan som också lät trevliga. Men då var det mer vanliga yrken, vilket kan vara bra för då kan man få ett jobb. Men de där media kurserna på distans tyckte jag dock verkade väldigt spännande och intressanta. Ja, jag behöver ju inte stressa med mitt val. Skolan och kurserna kommer inte gå någonstans, så länge jag väljer något som känns bra för mig och som jag tycker är kul.