The Normally Rummaging Proclamation - Sometimes You Feel Like An Bathsheba, Sometimes You Don'T.

Sånt vi tar för givet

Det finns så mycket som vi tar för givet att det fungerar utan problem, och det är väldigt tacksamt att vi har det så bra som vi har det här i Sverige. Ja det ä ju så underbart skönt att vi har rent vatten och avlopp i Stockholm och överallt annars också. Men det kommer ju inte dit av sig själv, utan det är ju företag som jobbar med det och ser till att det fungerar så bra som det gör. Och det är man ju super glad för att det finns,

Så tacksamt och jag kan tänka mig att det ändå måste var lite kul att vara med när dom spränger i berg och gräver riktigt djupt så att det ska gå och göra i ordning rör för avlopp och för rent vatten. Det är säkert ett rätt tungt jobb också kan jag tänka mig.

Intressant och något jag aldrig provat på

Ja det är ju intressant att det finns så många olika typer av jobb och det säkert många som jag inte ens känner till ,för så blir det ju att det finns så otroligt mycket som man vill göra och prova på men man kan ju ändå inte prova på allt.
Men kom att tänka på det att det finns ju så många som jobbar med sånt som man bara tar för givet ska fungera, men om vi inte hade haft allt så organiserat här så hade det inte fungerat så bra som det gör idag och det är verkligen bra att det fungerar så bra som det gör. Toppen toppen och man ska vara tacksam för att det finns dom som jobbar med det och ser till att det fungerar och flyter på så att man inte ens märker att det fungerar som det ska för man är så van att det gör det.