The Normally Rummaging Proclamation - Sometimes You Feel Like An Bathsheba, Sometimes You Don'T.

Mysigt att bada lite

Det finns så mycket mysigt som man kan göra hemma och som kan göra att det känns lite extra mysigt att vara hemma. Ja det finns mycket som är så kul och som man tycker är mysigt att göra och en sån sak är att bada badtunna. Det är så mysigt och speciellt nu när det är kallt ute och man vill att det ska bli lite varmare så är det skönt att kunna sätt sig i värmen och bara njuta av att ha det varmt och skönt. Kul när det finns mycket att göra och som gör att det blir lite extra mysigt hemma.

Finns mycket att njuta av

Ja det gäller att få det mysigt och få till saker som gör att det blir en trevligare vardag och att det känns lite extra trevligt när man är hemma. Speciellt den här tiden på året när det är lite kallare och man känner att man behöver lite mer värme och avkoppling. Ja det är bra och trevligt att göra saker tillsammans och det är mysigt att ha saker att göra hemma, och då kan en badtunna vara väldigt bra och trevligt att ha hemma. Sen så är en bastu också så underbart skönt och varmt att ha på vintern, det är något som man mår bra av och som är så skönt och mysigt. Ja det är så barock härlig och man vill att alla ska få njuta av det. 
Så det kan också vara något att skaffa hem som kan vara lite extra mysigt att ha under vintern men öven under resten av året. Det är mysigt och  kul att se nya saker och att göra nya saker och att ha lite mysiga saker hemma som göra tt man trivs lite extra bra och tycker att det är mysigt att komma hem.